Για την πλοήγηση


Καθαρισμοί χαλιών / μοκετών σε επαγγελματικούς χώρους από το ταπητοκαθαριστήριο Καλλιανιώτης στην Δραπετσώνα - Πειραιά


Καθαρισμοί σε επαγγελματικούς χώρους
Καθαρισμοί σε επαγγελματικούς χώρους

Η επιχείρησή μας στη Δραπετσώνα – Πειραιάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις καθαρισμού χαλιών και μοκετών επί τόπου σε επαγγελματικούς χώρους που η μεταφορά τους είναι δύσκολη.

Παράλληλα, το ταπητοκαθαριστήριο Καλλιανιώτη παρέχει επαγγελματικό καθαρισμό χαλιών και μοκετών σε επαγγελματίες (φασόν) του χώρου διατηρώντας συνεργασία με πολλά ταπητοκαθαριστήρια.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με κύριο γνώμονα την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας, και είναι ένας από τους λόγους που παραμένουμε στην κορυφή των προτιμήσεών τους.

Αναλαμβάνουμε καθαρισμούς χαλιών και μοκετών επί τόπου σε επαγγελματικούς χώρους όπως:

Τι προσφέρει να έχουμε καθαρά τις μοκέτες και τα χαλιά στον επαγγελματικό μας χώρο.

Τα ακάρεα είναι ο πρώτος αλλεργιογόνος παράγοντας παγκοσμίως!

Ανήκουν στην ομάδα των αραχνοειδών και ζουν από τα επιθήλια που βγαίνουν από το σώμα μας.

Πολλαπλασιάζονται και μαζί τους πολλαπλασιάζεται και ο κίνδυνος για αλλεργία. Ιδανικές συνθήκες για να αναπτυχθούν, είναι η υγρασία και απουσία φωτός.

Θέλει προσοχή και σχολαστική καθαριότητα σε τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να κάνουμε απορρύπανση (δηλαδή βιολογικό καθαρισμό).

Έχει αποδειχθεί από μελέτες ότι μέσα σε ένα ευχάριστο, προσεγμένο και καθαρό περιβάλλον, δραστηριοποιούνται πολύ καλύτερα οι άνθρωποι και η απόδοση τους αυξάνεται.

Αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό των χαλιών μοκετών με ειδικά επαγγελματικά μηχανήματα καθαρισμού ή την μεταφορά τους και τον καθαρισμό τους στον χώρο μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ